Op zoek naar een tas die anders is dan andere? Een stoere bag die past bij meerdere outfits voor dagelijks gebruik, en waar al je spullen in passen? Waar we ook zijn en wat we ook dragen, wij vrouwen hebben een zwak voor de juiste tas. Bij Dian’s Boutique zal je altijd een tas vinden waar ook je vriendinnen voor vallen!

Model
Voor welke gelegenheid zoek je een tas die jouw persoonlijkheid laat stralen? Ga je een weekendje cityhoppen en wil je een tas met fijn veel ruimte, die ook nog past bij je outfit? Ben je op zoek naar een originele grote tas om een statement te maken op het strand? Kijk dan eens tussen de modieuze shoppers van exotische materialen. Liever een stijlvolle bag waarin alle spullen passen die je tijdens een dag werken nodig hebt? De keuze in materialen en stijlen is groot genoeg. Laat je blij maken!

Origineel
De bags en shoppers worden ter plaatse door Dian’s Boutique uitgekozen op kwaliteit, stijl en culturele waarde. Zo kunnen wij ons assortiment inrichten met duurzame, mooie tassen. Geen dertien in een dozijn, maar handgemaakt en uniek uit Indonesië. Eerlijke tassen waar de maker beter van wordt en waarmee jij opvalt. Het blijft natuurlijk handwerk met mogelijk kleine oneffenheden – maar dat is nu juist de charme ervan en zorgt voor de unieke uitstraling!

Duurzame kwaliteit
Natuurlijk moet je tas er goed uit zien, handig zijn in het gebruik en bij de rest van je outfit passen. Maar hij moet ook van goede kwaliteit zijn, zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen en hij voor lange tijd mooi blijft. Daarom worden alle tassen in onze webshop zorgvuldig gecontroleerd op onregelmatigheden en eventuele zwakke plekken in het ontwerp. Want als je bij Dian’s Boutique de tas van je dromen hebt besteld, dan mag je erop rekenen dat je waar voor je geld krijgt en er lang van zult genieten. 

Lederen tassen

Ata-tassen

Canvas tassen

Rijststro tassen

Exclusief en handgemaakt!

Zorgvuldig geselecteerd, van lokale producenten.

Snel geleverd!

voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen via PostNL in huis.

Veilig betalen!

met iDeal, Bancontact of Paypal.