Geboren in Oost-Java, en getogen op Bali zijn de cultuur en stijl van Indonesië mij eigen. Ze bepalen voor een groot deel wie ik ben. Via Duitsland ben ik terecht gekomen in Nederland, waar ik met veel plezier woon. Maar de band met mijn geboorteland blijft, en de wens om iets met mijn achtergrond te doen bleef trekken. Met Dian’s Boutique wil ik de modebewuste Europese vrouw kennis laten maken met de kleurrijke en stijlvolle items die Indonesië te bieden heeft en tegelijkertijd ondersteun ik de producenten in Indonesië door ze eerlijke prijzen (fair trade) te bieden.  

Indonesië heeft veel te bieden op modegebied. Maak kennis met het brede kleurenpallet en de soms sobere, maar veel vaker uitbundige prints en combinaties. De invloed van de Indonische cultuur is merkbaar aanwezig in zowel de producten als de productiewijze. Mode items die een oude traditie hebben, maar naadloos aanluiten op de garderobe van de moderne stijlbewuste vrouw, en het onderscheid maken! 

De producten uit de webshop zijn echt handwerk. Ieder item is uniek in zijn soort. Met aandacht en zorg heb ik de collectie van Dian’s Boutique samengesteld en de items geselecteerd op schoonheid en kwaliteit. De contacten onderhou ik zelf met de verschillende kleine werkplaatsen die ik bezocht heb en heb ieder product zelf in handen gehad. Je ziet dat het geen fabriekswerk is, maar uniek handwerk. Iedereen die daar de schoonheid van weet te waarderen heet ik van harte welkom in mijn webshop.

Exclusief en handgemaakt!

Zorgvuldig geselecteerd, van lokale producenten.

Snel geleverd!

voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen via PostNL in huis.

Veilig betalen!

met iDeal, Bancontact of Paypal.