Sierlijk of stoer, overdadig of subtiel. Er bestaat een passend sieraad voor iedereen en voor elk moment, maar je stijlvolle outfit is pas af met een mooi sieraad. De sieraden van Dian’s Boutique brengen het gevoel van Indonesië dichtbij. De warme, natuurlijke materialen en de vormen en stenen die gezien mogen worden, maken elk sieraad tot een uniek kunstwerk.

Persoonlijk
Sieraden moeten mooi zijn om naar te kijken en fijn zijn om te dragen. Kies een sieraad wat bij jou past! Een nieuw sieraad koop je omdat je er zelf verliefd op bent en omdat het iets zegt over wie jij bent. Bij de één staat een groot en opvallend sieraad het mooist, terwijl bij de ander een smal en sierlijk sieraad het juiste effect bereikt. Pas je sieraden en kleding zo veel mogelijk op elkaar aan. Laat bijvoorbeeld kleuren of materialen terugkomen, zodat je een look creëert die helemaal af is.

Indonesië
Hoe bereik je in je eigen outfit de sfeer van Indonesië? Het gebruik van sieraden in Indonesië is kleurrijk en aanwezig. Overdaad en vrouwelijkheid. Denk je de beelden in van de traditionele Balinese en Sumatraanse bruiden, gekroond en omhangen met sieraden. Overdaad die de vrouwelijkheid ondersteunt in plaats van schaadt. Breng die overdaad terug naar aanwezigheid en wees niet te bang om kleur te gebruiken!

Tips
Naast je persoonlijke voorkeuren zijn er een paar algemene tips waar je rekening mee kunt houden bij het uitkiezen van je sieraden:

  • Bewerkte grote oorbellen versterken de gelaatstrekken en staan mooi als je grotere oren hebt
  • Ringen die langer zijn dan dat ze breed zijn, benadrukken lange vingers
  • Brede of gestapelde ringen laten je vingers er korter uitzien
  • Bekijk altijd je complete look in een passpiegel voor je de deur uitgaat
  • Gebruik van parfum/crèmes/haarlak kunnen sieraden aantasten
  • Durf te combineren en bereik op die manier een nieuwe look

Zilveren oorbellen

Schelpen & Koralen

Zilveren armbanden

Houten sieraden

Exclusief en handgemaakt!

Zorgvuldig geselecteerd, van lokale producenten.

Snel geleverd!

voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen via PostNL in huis.

Veilig betalen!

met iDeal, Bancontact of Paypal.