Verzenden en retourneren

Als je online een bestelling plaatst bij Dian’s Boutique, gaan we er zo snel mogelijk mee aan de slag!
Voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen via PostNL in huis.

Verzendkosten:

• Nederland:
GEEN VERZENDKOSTEN vanaf € 50,00
Bestellingen onder € 50,- zijn de verzendkosten € 5,70 met post.NL

• België & Luxemburg:
GEEN VERZENDKOSTEN vanaf € 50,00
Bestellingen onder € 50,- zijn de verzendkosten € 6,75 met post.NL

• Duitsland:
GEEN VERZENDKOSTEN vanaf € 50,00
Bestellingen onder € 50,- zijn de verzendkosten € 7,00 met post.NL

Verzendmethodes:

post.NL bezorgt je bestelling op werkdagen (van maandag tot zaterdag) op het door jou aangegeven afleveradres. Ben je niet thuis als de bestelling wordt aangeboden dan zal de post.NL-medewerker nog een afleverpoging ondernemen. Aflevering bij buren is ook mogenlijk wanneer je niet thuis bent.

Levertijden:

Je ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail. De levertijd voor het pakket is afhankelijk van de door jou gekozen betaalmethode, de specifieke levertijd die vermeld staat bij het door jou bestelde product en onze voorraad.

– iDeal, Paypal, Bancontact/Mistercash, Achteraf betalen (Billink) en Creditcard: de order wordt verzonden binnen de aangegeven tijd bij het artikel.

– Bankoverschrijving, de levertijd bedraagt 2 tot 7 dagen. Dit omdat het verwerken van de transactie door de bank enige tijd in beslag neemt.

Producten terugsturen:

Als je niet tevreden bent met een bij ons besteld product, dan heb je 14 dagen de tijd om aan te geven dat je het product wilt terugsturen (je kan de overeenkomst ontbinden) of wilt ruilen. Na deze melding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Voor ons is het belangrijk dat je in deze periode zorgvuldig omgaat met de producten en de verpakking.

Laat ons via ondubbelzinnige wijze weten dat je wilt ontbinden. Dit kan door ons schriftelijk op de hoogte te stellen. Ook kun je gebruik maken van het herroepingsformulier. Voor een snelle en fijne afhandeling willen we je vragen het volgende te doen:

Stuur een email via ons contactformulier waarin je vermeldt:

  • je naam
  • het ordernummer van de bestelling
  • welke producten je wilt retourneren
  • de reden van retour sturen (niet verplicht, maar voor ons heel nuttig om onze dienstverlening te verbeteren)
  • naar welk bankrekeningnummer wij het geld kunnen terugstorten of welk ander product je wilt ontvangen

Je ontvangt dan van ons een retourcode. Vermeld de retourcode duidelijk op het pakje. Je kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking naar ons terugsturen. Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de producten die het gevolg is van het gebruik van de producten, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de producten vast te stellen.

Je kan voor het terugsturen onderstaand te downloaden formulier voor herroeping gebruiken.

Modelformulier voor herroeping

Terugbetaling

Wij zullen na ontbinding kosteloos het door jou betaalde bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen via de door jou gebruikte betaalwijze. Normaal gesproken zal het niet langer duren dan een week. Indien je de volledige bestelling retourneert, vergoeden we ook de leveringskosten die je betaalde bij jouw bestelling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de producten hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt

De kosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant.

Retouradres

Dian’s Boutique
Mesdaglaan 4
4382 TC Vlissingen

Vergeet niet het retournummer te vermelden voor een snelle afhandeling.

Garantie

De wettelijke garantie is altijd van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact met ons op.

Exclusief en handgemaakt!

Zorgvuldig geselecteerd, van lokale producenten.

Snel geleverd!

voor 16:00 uur besteld, binnen 2 werkdagen via PostNL in huis.

Veilig betalen!

met iDeal, Bancontact of Paypal.